Home

Oergezellig dorpscafé

Bezoek het oergezellige dorpscafé  van Uhm op de hoek van de Grotestraat en Keppelseweg nabij het centrum van Wehl. Daar vinden jong en oud elkaar. De Wehlenaars maken een praatje over dorpse zaken en drinken hun drankje of een lekker glas Amstel van de tap. De koffie is ook zo klaar. Op gezette tijden is het druk; op de vrijdagavond treffen Wehlse jongeren elkaar. Op de zondagmiddag is er biljartplezier. Je bent nooit alleen bij Van Uhm.

Het thuisgevoel bij Café van Uhm

De inrichting van Café van Uhm benadrukt het huiskamergevoel: authentiek behang van net na de oorlog, halve gordijnen voor de ramen, veel donkerbruin hout en er staat een kachel die bij kou brandt. Ja gezellig!  Altijd een enthousiast “Hoi” van achter de bar: “Leuk dat je er weer bent.” Het is prettig thuiskomen bij Café van Uhm.

Biljartplezier

De biljarttafel is nadrukkelijk aanwezig in het café. Dat zorgt voor plezier en gezelligheid.  De vier huisteams organiseren competitieavonden met biljartteams uit de regio. Daarbij gaat het meer om het spel dan om de knikkers. Zin in ‘een potje stoten’? Kom kijken en doe mee.

Na ’t sporten

Wehl staat bekend om het actieve verenigingsleven. Sporters komen geregeld na hun sportavondje nog even bij Van Uhm napraten; gezellig aan de bar of met z’n allen aan tafel. Een pitcher is zo besteld. Meestal staat de  TV staat aan. Wat is er nu leuker dan met elkaar sport kijken? Ook dat kan bij Van Uhm.